Första mathandlingen i karantän

Allmänt / Permalink / 0
HejsanHejsan, vi har suttit i karantän i ca 2 veckor nu och idag ska första handlingen ske. Vi hade först tänkt att kanske beställa hemleverans men vi var inte ensamma om den tanken och det visade sig vara väntetid på ca 10 dagar. Så imorse så satte vi oss och skrev en inköpslista med allt som behövdes handlas och nu har Kieran precis åkt iväg för att köpa det. Förhoppningsvis lyckas han få med sig allt hem som vi behöver men det kan bli lite klurigt då vi inte hunnit köpa en bil än. 
 
Tanken var från början att vi skulle köpa en bil här i Spanien efter att vi hade varit i England och skrivit högskoleprovet. Men högskoleprovet iår är inställt och planen att börja universitetet till höst har blivit uppskjutet ett år. Så frågan som återstår nu är hur länge vi blir kvar i Spanien, för jag tvivlar på att vi kommer kunna åka hem då vi hade tänkt. Fokuset just nu är att överleva karantän utan att bli galna (trotts att jag gillar att inte behöva lämna hemmet) sedan att lyckas köpa en bil. 
 
Ta hand om er och glöm inte att visa omtanke mot andra i denna panikartade tid, själv ska jag ta och tvätta och städa lite innan Kieran kommer hem.
Till top