Lördagsmys

Allmänt / Permalink / 0
HejsanHejsan, så Kieran var och handlade idag som jag nämnde i förra inlägget, men inget kan ju gå utan problem. Till att börja med så var det för mycket för en person att bära och hela gallerian där matbutiken ligger var full av poliser och militärer. Mycket säkerhetsåtgärder för att minimera risken för spridningen utav Covid-19. Men det var inte allt, tydligen så förlorade Kieran sitt bankkort när han skulle packa ner matvarorna. Så nu blir det iväg till banken för honom på måndag morgon för honom för att lyckas spärra kortet och beställa ett nytt. Så mycket att ordna nu i veckan samt att vi måste röja upp i lägenheten. 
 
Till middag åt vi iallafall ugnstekta potatisklyftor och paprika samt en fyllig svamp och tomatsås och vid sidan av fyllda champinjoner. 
 
 
 
Nu har vi iallafall nyss druckit lite vin och ätit lite breeost med marmelad, så oerhört mysigt. Detta är något som vi gör varje helg för att ge lite extra tid åt oss. Med tanke på att vi är i karantän, vi jobbar på samma företag och sitter mittemot varandra hela dagarna och sover bredvid varandra varje natt är det lätt att man tar varandra förgivet. På detta sätt får man lite tid då vi verkligen hinner uppskatta varandra.
 
 
 
 
Till top